Image
Image

Προσφορές κηδειών από 900 €

Απόρων ΔΩΡΕΑΝ


1) Ειδική προσφορά κηδείας για την ευρύτερη περιοχή της Αττικής από 900 € (Συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.)

Αντιλαμβανόμενοι την τρέχουσα οικονομική κατάσταση των συνανθρώπων μας, διαθέτουμε μία ειδική οικονομική προσφορά, η οποία περιλαμβάνει όλες τις υπηρεσίες του γραφείου μας, για να τελέσουμε μία αξιοπρεπή τελετή σε όλα τα Νεκροταφεία της Αττικής.

Οι υπηρεσίες αυτές περιλαμβάνουν τη μεταφορά της σορού με αυτοκίνητα  και εξειδικευμένο προσωπικό - από τον τόπο θανάτου (την οικία ή το νοσοκομείο/κλινική) στον ψυκτικό θάλαμο του Κοιμητηρίου, ευπαρουσίαστο και ποιοτικό φέρετρο, τον ανθοστολισμό της εκκλησίας και του φερέτρου, τους Φρακοφόρους νεκροπομπούς, την τακτοποίηση και την περιποίηση της σορού (πλύσιμο ,ντύσιμο ,σαβάνωμα ,μακιγιάζ), την εκτύπωση και τοιχοκόλληση των νεκρώσιμων αγγελτηρίων, όπως και όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες για τη δήλωση του θανάτου στο Δήμο και την έκδοση της άδειας ταφής.

Με την απόδειξη παροχής υπηρεσιών που σας εκδίδουμε, θα μπορείτε να εισπράξετε τα έξοδα κηδείας από το ανάλογο ασφαλιστικό ταμείο, ενώ δεν υπάρχουν άλλα "κρυμμένα κόστη",παρά μόνο αν θελήσετε να προσθέσουμε επιπλέον υπηρεσίες (πχ. χορωδία ,δεσπότη κ.α).

Η προσφορά μας δεν συμπεριλαμβάνει τις υπηρεσίες τρίτων, δηλαδή  της Εκκλησίας της Ενορίας της περιοχής σας, αν επιθυμείτε να γίνει εκεί η εξόδιος ακολουθία, τα δικαιώματα του Δήμου για τον τριετή ενταφιασμό στο Κοιμητήριο, τα άνθινα στεφάνια και τη μεταφορά αυτών εντός του Νεκροταφείου καθώς επίσης και την διάθεση του καφέ στους παρευρισκόμενους με το πέρας της τελετής.

Θα θέλαμε να σημειώσουμε ότι αναφέρουμε "από 900 Ευρώ", καθώς αυτή η τιμή αφορά τις δικές μας υπηρεσίες και επειδή είναι πολύ δύσκολο να προϋπολογίσουμε εδώ, για όλα σχεδόν τα κοιμητήρια της Αττικής το συνολικό κόστος, καθώς κάθε κοιμητήριο έχει διαφορετικές τιμές και ανάλογα τις περισσότερες φορές με τη θέση/ζώνη ταφής.
Μπορείτε έτσι να μας καλέσετε και να σας δώσουμε την πλήρη προσφορά μας, ανάλογα με το κοιμητήριο που θέλετε να γίνει η κηδεία.

2) Ειδική προσφορά για τέλεση κηδείας στο Α΄και Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών από 1.200 € (Συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.)

Η συγκεκριμένη προσφορά, περιλαμβάνει αντίστοιχα όλες τις υπηρεσίες του γραφείου μας, για την τέλεση μίας πλήρης και αξιοπρεπούς τελετής στο Α' και Β' Κοιμητήριο Αθηνών. Οι υπηρεσίες αυτές περιλαμβάνουν ένα ευπαρουσίαστο φέρετρο Ελληνικής παραγωγής, τη μεταφορά του θανόντος/σης από τον τόπο θανάτου στο Κοιμητήριο, τον ανθοστολισμό του φερέτρου και της εκκλησίας, την περιποίηση της σορού, την αμοιβή της Εκκλησίας, τους Φρακοφόρους νεκροπομπούς, την τοιχοκόλληση των νεκρώσιμων αγγελτηρίων και όλες τις απαραίτητες γραφειοκρατικές διεκπεραιώσεις.

Στην προσφορά δεν συμπεριλαμβάνονται, τα όποια δικαιώματα του Κοιμητηρίου για τον τριετή ενταφιασμό ανάλογα με τη ζώνη ή για οικογενειακό τάφο, τα άνθινα στεφάνια και η μεταφορά τους και η διάθεση του καφέ στους επισκέπτες από την οικογένεια.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία χρειαστείτε, είμαστε στη διάθεσή σας.


Επαρχία - Νησιά - Εξωτερικό


Επαναπατρισμοί στην Ηπειρωτική Ελλάδα από 1.000 €

Εάν επιθυμείτε να ενταφιάσουμε το θανόντα/σα στον τόπο που γεννήθηκε, έχουμε τη δυνατότητα να αναλάβουμε πλήρως τη μεταφορά και την τέλεση της κηδείας του, σε κάθε μέρος της Ελλάδας.

Η βασική μας οικονομική προσφορά ισχύει από την Αττική και προς οποιοδήποτε μέρος της επαρχίας και περιλαμβάνει τη μεταφορά της σορού από τον τόπο θανάτου (οικία ή νοσοκομείο) σε ψυκτικό θάλαμο μέχρι την αναχώρηση και την τακτοποίηση του νεκρού, ποιοτικό φέρετρο με τον ανθοστολισμό του, τις απαιτούμενες διαδικασίες για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας κατά τη μεταφορά και την παραμονή της νεκροφόρας και του οδηγού μέχρι την ολοκλήρωση της ταφής. Ανάλογα με το χρονικό προγραμματισμό της αναχώρησης, περαιώνουμε και τις γραφειοκρατικές διαδικασίες στην Αττική για την έκδοση άδειας ταφής, εκτός και αν αυτές ολοκληρωθούν στο Δήμο του Κοιμητηρίου που θα γίνει η ταφή.
Στην προσφορά δεν συμπεριλαμβάνεται η αμοιβή της εκκλησίας και οι εργασίες που αφορούν το Κοιμητήριο.

Μεταφορά των Οστών

Μία ακόμα υπηρεσία που διαθέτουμε, είναι και η μεταφορά των οστών από το Κοιμητήριο που φυλάσσονται, σε όλη την Ελλάδα ή και το εξωτερικό. Το κόστος για τη μεταφορά των οστών εξαρτάται από την τοποθεσία φύλαξης και παραλαβής τους, τον τόπο αποστολής τους και τον τρόπο μεταφοράς τους.

Επαναπατρισμοί στα νησιά από 800 €

Η οικονομική μας προσφορά, αφορά τη μεταφορά του νεκρού σε οποιοδήποτε νησί της Ελλάδας. Στην περίπτωση αυτή μεταφέρουμε πρώτα τη σορό από το μέρος που απεβίωσε (οικία ή νοσοκομείο) σε ψυκτικό θάλαμο για την περιποίηση και την ταρίχευση του νεκρού, ενώ η αναχώρησή της εξαρτάται από τα διαθέσιμα δρομολόγια των πλοίων. Ο οδηγός μας με τη νεκροφόρα θα παραμείνουν στο νησί για την τέλεση της κηδείας.
Δεν συμπεριλαμβάνονται τα ακτοπλοϊκά ναύλα της νεκροφόρας και του οδηγού, η εκκλησία και το Κοιμητήριο. Ακόμα, για την περίπτωση εκδόσεως απαγορευτικού στην επιστροφή του οδηγού μας, υπάρχει ημερήσια επιβάρυνση για τη διαμονή του στο νησί και τη διατροφή του.

Επαναπατρισμοί στην Αλβανία (Κακαβιά) από 800 €

Η προσφορά μας περιλαμβάνει τη μεταφορά του θανόντος στα σύνορα της Κακαβιάς, ενώ οι υπηρεσίες είναι εφάμιλλες με τον επαναπατρισμό για την ηπειρωτική Ελλάδα, με τη διαφορά ότι ο οδηγός με τη νεκροφόρα αποχωρούν μετά την παράδοση της σορού στο Αλβανικό γραφείο τελετών που θα αναλάβει από την πλευρά της Αλβανίας. Διευθετούμε κάθε διαδικασία για τη διατήρηση του νεκρού κατά τη μεταφορά (ταρίχευση), όπως και την έκδοση των απαιτούμενων εγγράφων.

Επαναπατρισμοί λοιπών χωρών του εξωτερικού από 1.100 €

Για να αποστείλουμε το νεκρό στο εξωτερικό, ή και να παραλάβουμε κάποιον Έλληνα κάτοικο του εξωτερικού, θα χρειαστεί να ακολουθήσουμε επιπλέον διαδικασίες, ώστε να επιτραπεί η διέλευσή του στα ελληνικά σύνορα και το τελωνείο.

Το Γραφείο Τελετών μας διαθέτει σημαντική και πολυετή εμπειρία σε αυτό το αντικείμενο, έχοντας χειριστεί όλα αυτά τα χρόνια πάρα πολλές περιπτώσεις επαναπατρισμών, ενώ διατηρούμε σταθερές συνεργασίες με αρκετά Γραφεία Τελετών στο εξωτερικό που μας γνωρίζουν και εμπιστεύονται.

Η συγκεκριμένη προσφορά, ισχύει όταν το μέρος του θανάτου βρίσκεται στην Αττική και περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες (ειδικό μεταλλικό κιβώτιο με εξωτερική ξύλινη επένδυση, το οποίο σφραγίζεται και περιέχει και το φέρετρο), την κάθε γραφειοκρατία και μετάφραση των συνοδευτικών εγγράφων από το Υπουργείο Εξωτερικών.

Δεν συμπεριλαμβάνονται αμοιβές επικύρωσης των μεταφράσεων από την Πρεσβεία της χώρας προορισμού (εάν η Πρεσβεία τις επιβάλλει) και η τιμή της φορτωτικής του αεροπλάνου, καθώς αυτή διαφέρει σύμφωνα με την αεροπορική εταιρεία και τον προορισμό.

Εάν ο τόπος θανάτου βρίσκεται εκτός Αττικής, μπορείτε να μας πληροφορήσετε αντίστοιχα και να σας εκδώσουμε άμεσα το πρόσθετο κόστος για τη μεταφορά του νεκρού στην Αθήνα.

Σε κάθε περίπτωση που χρειάζεστε επιπλέον πληροφορίες για κάθε είδος επαναπατρισμού, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.