Στολισμοί

Στολισμοί

Στολισμοί Κηδειών - Χώρου Παραμονής Σωρού

Μεταφορά

Μεταφορά

Το Γραφείο Τελετών Μαυρακάκης, αναλαμβάνει υπεύθυνα την μεταφορά της σωρού του νεκρού από οποιαδήποτε τοποθεσία προς οποιαδήποτε τοποθεσία, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό

Μνημόσυνα

Μνημόσυνα

Το Γραφείο Τελετών Μαυρακάκη αναλαμβάνει επίσης την οργάνωση της τελετής των Μνημοσύνων,στον Ιερό Ναό της Ενορίας σας ή των Κοιμητηρίων σύμφωνα με την επιθυμία σας.

Image

Το Γραφείο μας

Το Γραφείο Τελετών Μαυρακάκη, ξεκίνησε την δραστηριότητα του το 1972 στον ιδιαίτερα ευαίσθητο χώρο πένθιμων τελετών θεωρώντας υποχρέωση του να σας παράσχει τις καλύτερες υπηρεσίες με συνέπεια και διακριτικότητα αλλά κυρίως με τον απαιτούμενο σεβασμό και κατανόηση για τις ιδιαίτερα δύσκολες αυτές στιγμές που βιώνει η οικογένεια σας.

Με τις εξειδικευμένες υπηρεσίες μας από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και τους συνεργάτες μας, φροντίζουμε και για την τελευταία λεπτομέρεια της οργάνωσης της πένθιμης τελετής, ικανοποιώντας όλες τις ανάγκες και επιθυμίες σας, ώστε να αποδοθούν οι πρέπουσες τιμές στο αγαπημένο σας πρόσωπο.

Δέσμευση μας, να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με την ποιότητα και την οικονομία, πάντοτε με αξιοπρέπεια και ήθος, αλλά και με τον επαγγελματισμό που τόσα χρόνια μας διακρίνει.

Επικοινωνία
μαζί μας

Address
Ελευθερίου Βενιζέλου 103, Πειραιάς
Phone
Τηλ. Κέντρο: 210 4116606
Κινητό: 6945 333020
Email
teletesmaurakakis@gmail.com